Hoe heb ik mijn rijschool gevonden? Rijlessen

Added
dec 22, 2016
Views
308
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

De juiste rijschool vinden is lastig en dat begrijp ik heel goed. Ik bedoel je moet eerst weten of er wel überhaupt een klik is tussen jou en de rijinstructeur. Hoeveel ben je van plan maximaal uit te geven, een belangrijk punt uiteraard. Je wilt natuurlijk niet te veel geld uitgeven en een rijbewijs halen is geen goedkoop karweitje. 

Je betaalt makkelijk al ongeveer 50 euro per rijles. Vaak kiezen mensen er voor om een pakket te nemen met een x aantal lessen en een rijexamen. Al gauw betaal je voor zo’n pakket tussen de 1000 en 2000 euro. Dat is veel geld natuurlijk. Voor een student als ik is dat niet makkelijk op te hoesten en zeker niet als je alles zelf moet betalen.

Zelf heeft het bij mij wel even geduurd voordat ik de geschikte rijschool heb kunnen vinden. Ik heb expres niet gekeken op het internet, maar heb vooral gevraagd naar de mensen om mij heen op welke rijschool ze zaten en hoe zij het hebben ervaren.

Op die manier heb ik mijn rijschool gevonden en kwam ik uit bij mijn slb-er (mentor). Daar heb ik verschillende redenen voor. Ik vind het belangrijk dat ik een klik heb met mijn rijinstructeur en dat ik hem al een beetje ken, want dan weet ik ook goed met wie ik te maken heb. Daarnaast ken ik andere studenten en vrienden die bij hem zijn of haar rijbewijs hebben gehaald. Ze waren heel enthousiast en positief over zijn manier van werken. Hij bood me 30 euro per rijles aan en omdat ik niet over een hoog budget beschikte, vond ik dit ideaal.

Op die manier heb ik mijn rijschool gevonden. Een tip van mij is om te vragen hoe andermans ervaringen waren. Verder wens ik je veel succes met het zoeken van de juiste rijschool en met het behalen van je rijbewijs uiteraard.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 7 + 7 =

© 2017 allesoverautorijden.nl