Duurste auto’s ter wereld Overig nieuws

Added
jan 20, 2017
Views
308
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Een auto hebben dat al snel meer geld kost dan dat de gemiddelde persoon in zijn leven verdient. Dat wilt iedereen wel. Dit zijn auto’s die ik zelf meer vind dan alleen een voertuig die je van A naar B brengt.  Ik vind het eerder een kunstwerk. Deze auto’s halen zonder enige belemmeringen topsnelheden binnen een paar seconde en dan heb ik het niet eens over het geluid wat de auto maakt, wanneer die optrekt, geweldig. Als autoliefhebber is dit alleen maar genieten geblazen. Helaas heb ik net als de meeste mensen niet genoeg geld om zo’n speeltje aan te schaffen. Maar gelukkig heb ik wel genoeg geld om het te kunnen huren. Dat heb ik ook gedaan, als autoliefhebber was dit voor mij ook een droom om te ervaren hoe het rijdt. Ik kan je zeggen dat het geweldig was en hij reed ook zo heerlijk. De mensen die dit soort auto’s in beschikking hebben, zijn mensen die in een financiële situatie zitten waarin geld geen probleem meer is. Wat ook krankzinnig is om te zien is dat de spelers van de meeste grote clubs als Real Madrid, Manchester City en FC Barcelona elk jaar van de autosponsor een nieuwe auto krijgen, die ze zelf mogen uitkiezen tussen alle nieuwe modellen. Dan denk je van ja die spelers hebben al zo’n vervelend leven en dan krijgen ze ook nog eens nieuwe auto elk jaar. Wat een luxe. Sinds kort is de duurste auto ooit geveild in Parijs en die is gekocht door niemand minder dan stervoetballer Messi van FC Barcelona, voor een bedrag van maar liefst 32,1 miljoen euro.

Zelf heb ik een lijst gemaakt met de duurste ter wereld en dan niet met de oldtimers, maar met de nieuwste voertuigen.

10. Zenvo ST1 ($1.2M)

9.  Ferrari LaFerrari ($1.4M)

8. Pagani Huayra ($1.4M)

7. Aston Martin One-77 ($1.4M)

6. Koenigsegg One ($2.0M)

5. Ferrari F60 America ($2.5M)

4. Mansory Vivere Bugatti Veyron ($3.4M)

3. W Motors Lykan Hypersport ($3.4M)

2. Lamborghini Veneno ($4.5M)

En dan zijn we bij nummer 1 aangekomen… Met veel plezier presenteer ik je de Koenigsegg CCXR Trevita voor een bescheid bedrag van 4,8 miljoen en dat is niet gek als je een auto ontwerpt dat letterlijk vol staat met diamanten.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 2 + 3 =

© 2017 allesoverautorijden.nl