Help! Ben al vier keer gezakt voor het rijexamen Rijlessen

Added
feb 16, 2017
Views
297
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Na één jaar bezig geweest te zijn voor mijn rijbewijs, ben ik al vier keer gezakt voor mijn rijexamen…

En dan heb ik het niet eens over hoeveel geld ik heb uitgegeven tot nu toe! Mijn ouders helpen mij dan heel af en toe, zelf heb ik nu 1000 euro uitgegeven en dat is voor een student als ik heel veel geld. Ik heb nu 2 verschillende rijscholen gehad en ben nu nog bezig met mijn rijlessen, over 2 weken heb ik mijn 5e rijexamen alweer. Mijn zenuwen komen steeds meer naar boven en het wordt steeds spannender wanneer het steeds dichterbij komt.

Ik heb dus ook verschillende rijinstructeurs gehad en ik moet maar het geluk hebben dat de rijinstructeur met de juiste been uit bed is gestapt. Want dat kan echt schelen hoor, tenminste naar mijn idee wel.  Ik ben op 2 keer gezakt op echt hele kleine dingen, waarbij ik dacht dat ik als ik naast een andere rijinstructeur had gezeten, dan was de kans van slagen veel groter geweest.

Dat vind ik dus niet echt eerlijk. Naar mijn idee is het beter en rechtvaardiger als er twee rijinstructeurs in de auto zitten, tijdens het rijexamen. Want als de twee rijinstructeurs constateren dat je onvoldoende hebt gescoord, dan wordt het lastiger om er tegen in te gaan en accepteer je het eerder.

En wanneer de twee rijinstructeurs het oneens zijn met elkaar, dan vind dat ik je het voordeel van de twijfel moet krijgen en geslaagd moet zijn.

 

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 5 + 8 =

© 2017 allesoverautorijden.nl