Huis op wielen Auto en Vakantie

Added
feb 18, 2017
Views
264
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Campers.. Vroeger vond ik het niks, maar sinds mijn ouders er eentje hebben gekocht, ben ik er helemaal weg van. Het is gewoon simpelweg ideaal. Je eigen leuke, kleine, gezellige huisje op wielen. De een wat groter dan de ander, naar ieder wat wils. Dat vind ik leuk aan campers, je kan ze helemaal aankleden zoals je zelf wilt. Waar je ook naar toe gaat, of dat nou Duitsland, Frankrijk of Spanje is, je hebt altijd je eigen comfortabele huisje bij je.

Hoe comfortabel je camper is, ligt natuurlijk aan de prijs en aan jou zelf. Als je een wat oudere camper besluit te kopen, kan je verwachten dat deze nog niet uitgerust is van de beste technologie. Hier zit bijvoorbeeld nog geen goede verwarming of keuken in. Koop je een wat modernere (vaak duurder) camper, dan kan je er van uit gaan dat deze beschikt over veel luxe. Denk hierbij aan een achteruitrijd  camera, goede verwarming, veel stopcontacten/stroompunten, goede keuken en een goede muziekinstallatie. Het is dus maar waar jou behoeften liggen.

Wat ik ook fijn vind aan campers is dat je gewoon simpel veel kan meenemen op vakanties, je moet wel heel erg je best doen wil je je camper echt vol krijgen. Je hebt dus altijd lekker de ruimte. Omdat je de camper hebt, hoef je ook geen dure hotels of appartementen te zoeken, je hebt tenslotte je eigen huisje al bij je. Je zal wel op zoeken moeten naar een camping, aangezien je niet zomaar overal mag slapen in je camper.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 3 + 8 =

© 2017 allesoverautorijden.nl