Auto of OV in het buitenland? Auto en Vakantie

Added
feb 28, 2017
Views
432
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Sinds ik ben rijbewijs heb, kan ik bijna niet meer zonder auto. Je raakt er aan gewend. Of je nou naar werk of naar een verjaardag moet, als je eenmaal aan een auto bent gewent, is het openbaar vervoer of de fiets in eens een stuk minder prettig. Zo ook voor vakantie. Als ik met het vliegtuig op vakantie ga, huur ik standaard een auto op bestemming. Zonder auto is mijn vakantie gelijk een stuk minder fijn. Natuurlijk ligt het ook aan je verblijfplaats, als je midden in een centrum zit met heel veel winkels in de buurt, heb je al minder snel je auto nodig. Maar toch zou ik altijd een auto huren, waar ik ook zit.

Met een auto ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Rijd je door de bergen of een bos en zie je een mooie open plek of bankje, dan kan je altijd even stoppen en genieten, met het openbaar vervoer kan dit bijvoorbeeld niet. Bovendien rijd het openbaar vervoer lang niet overal, je bent dus erg beperkt qua mogelijkheden. Een taxi huren word al snel erg prijzig, een paar keer met de taxi kost je geen fortuin, maar als je elke dag van je vakantie twee maal met de taxi gaat, zal dit bedrag heel snel oplopen.

Op het moment dat je een auto hebt, kan je al je bagage ook makkelijk meenemen, je hoeft geen kilometers met 3 koffers te lopen. Je doet ze achterin de auto en je hebt er geen last meer van, ideaal dus!

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 9 + 7 =

© 2017 allesoverautorijden.nl