Grote of kleine auto? Auto en Vakantie

Added
mrt 10, 2017
Views
253
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Op het moment ben ik op zoek naar een nieuwe auto. Ik heb er al een in gedachte, maar daar gaat deze blog niet over. Ik ga vandaag uitleggen wat ik fijn vind aan kleine auto’s en grote auto’s.

Het eerste waar ik aan zou denken als het om formaat gaat, is het parkeren. Dat vind ik een heel groot voordeel. Met een kleine auto kun je ten eerste op veel meer plekken parkeren, logisch natuurlijk want met een grote auto pas je niet overal tussen. En als er dan een plek is, hoef je met een kleine auto veel minder op te letten. Een kleine auto is vaak ook een stuk minder comfortabel, al helemaal als je achterin zit, heb je vaak erg weinig ruimte.

Een kleine auto is ook minder veilig, zeker niet onbelangrijk, als er bijvoorbeeld een grote auto tegen je aanrijd zal jij veel meer schade oplopen.

Voor mij het grootste voordeel aan een grote auto is de ruimte die je hebt van binnen. Er passen (vaak) meer mensen in. Bovendien heb je meer ruimte voor bagage, als je op vakantie gaat hoef je veel minder te passen en meten om alle tassen en koffers erin te krijgen. Ook als je grote objecten in de auto moet krijgen zal dit natuurlijk veel sneller lukken met een grote auto.

Als je een grote auto hebt, kan je er van uit gaan dat je auto gelijk ook zwaarder is (Niet altijd natuurlijk, maar meestal wel). Hoe zwaarder je auto is, hoe meer wegenbelasting je gaat betalen. Dus een grotere auto betekent meer belasting betalen. ;-( Een grote auto betekent vaak ook een groter gebruik, dus naast wegenbelasting kan je vaak ook al in benzine flink gaan betalen.

Ik persoonlijk zal dus eerder voor een grote auto kiezen, vooral voor de ruimte als ik op vakantie wil gaan en het feit dat een grote auto toch wel het meest comfortabel is šŸ˜‰

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 1 + 2 =

Ā© 2017 allesoverautorijden.nl