Road trips Auto en Vakantie

Added
mrt 20, 2017
Views
220
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Road trips maken kan natuurlijk overal. Dicht bij huis in Frankrijk, Belgie of Duitsland of liever wat verder weg, zoals in Amerika of Australie. Het ligt er natuurlijk maar net aan wat je graag wilt zien. Ga je voor woestijnen of bossen bijvoorbeeld.

Ik persoonlijk zou kiezen voor bossen / groene landschappen aangezien ik dit altijd heel mooi vind en woestijn gebieden een stuk saaier vind. Maar dit verschilt natuurlijk per persoon.

Een road trip door Europa lijkt me erg leuk, het is allemaal relatief dichtbij maar in heel veel landen ben je waarschijnlijk nog niet eens geweest. Als je dan met de auto bent heb je erg veel vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt. Dat vind ik trouwens sowieso het fijne en mooie aan road trips, je bent niet afhankelijk van de plekken waar een bus rijd of wanneer je vlucht vertrekt. Je kan altijd van route veranderen en kan op plekken blijven zolang als je wilt.

Daarom zijn road trips voor mij de ideale vakantie, vaak vol verrassingen (ik plan namelijk niet teveel van te voren als ik op een road trip ga) en een geweldige tijd.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 2 + 4 =

© 2017 allesoverautorijden.nl