Een nieuwe auto kopen of toch tweedehands? Auto en Vakantie

Added
apr 2, 2017
Views
374
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Sinds kort heb ik mijn rijbewijs gehaald, super trots ben ik natuurlijk. Ik kan eindelijk op de weg!

Het eerste wat ik wil doen is langs de mcdrive gaan… Dat hoort iedereen te doen als je net je rijbewijs hebt gehaald. En waar ik natuurlijk ook zo naar uitkijk, is dat ik in de winter niet meer met het ov of met de fiets hoef. Want dat was zo erg in de kou.

Maar met de auto ben ik lekker onafhankelijk, en ik hoef niet meer te zweten met de fiets of met de ov-tijden rekening houden. Dat is toch geweldig. Lekker in je warme auto rijden in de winter, muziek aan en genieten.

Want natuurlijk ook leuk is om te doen, is om met je auto even naar Frankrijk, België of Duitsland te gaan met mijn vrienden. Er zijn dus zoveel dingen waar ik naar uit kijk, zodra ik mijn eigen auto heb.

Maar dan komt er nog een moeilijke gedeelte, want waar moet ik mijn auto halen? Of welke auto moet ik halen? Zal ik het tweedehands of nieuw halen? Allemaal vragen waarmee ik nu zit. Zelf denk ik dat ik beter een tweedehands auto haal i.v.m. de kosten. En wat ik ook niet moet vergeten zijn de vaste kosten die er bij komen elke maand.

Hebben jullie misschien nog een aantal tips voor een beginnende bestuurder als ik?

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 3 + 4 =

© 2017 allesoverautorijden.nl