​Welke auto past bij mij? Overig nieuws

Added
apr 3, 2017
Views
577
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Welke auto past bij mij?

Tegenwoordig heb je erg veel verschillende soorten auto’s. Je hebt hele grote auto’s, kleintjes, dure en goedkope auto’s. Maar hoe kom je er nou achter wat voor soort auto er bij jou past?

Ben je iemand die niet vaak rijdt en alleen een auto gebruikt om boodschappen te doen? Dan is het zeer waarschijnlijk dat jij geen grote dure sportauto zal aanschaffen. Wat dan wel bij jou pas is een kleine (niet al te dure) auto waar je prima al je boodschappen of andere spullen in kwijt kan.

Ben je iemand die regelmatig rijdt maar niet te veel wil uitgeven, dan is het een aanrader om een middelgrote auto uit te zoeken waar je lekker veel kilometer mee kan maken en die natuurlijk niet te duur is.

Als je een echte autofanaat bent en je constant lekker hard wil rijden, dan is de beste keuze voor jou om een sport uitvoering te nemen. Hierin kan je over de snelweg scheuren en ben je zo bij je eindbestemming. Neem wel in je overweging mee dat een sport uitvoering over het algemeen best prijzig kunnen worden.

Welke verzekering moet bij mijn auto?

Allereerst is het belangrijk om te bepalen waar je voor verzekerd wil zijn. Hieronder zie je met welke dekking je welke schades verzekert.

WA: Schade die je met je auto bij anderen veroorzaakt wordt vergoed. Je eigen schade wordt niet vergoed.

Beperkt Casco: Diefstal, inbraak en ruit-, brand- of stormschade aan je eigen auto wordt ook vergoed. Schade aan je auto door eigen schuld niet.

Volledig Casco (Allrisk): Schade aan je auto door een ongeluk dat je zelf hebt veroorzaakt of schade door vandalisme wordt ook vergoed.

Elke verzekering heeft natuurlijk een andere prijs. Door goed uit te zoeken welke verzekering je wilt kun je deze daarna het best je autoverzekering vergelijken. Door dit te doen zal je de juiste verzekering vinden, die het best bij jou past.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 3 + 1 =

© 2017 allesoverautorijden.nl