Goedkoop auto shortleasen Overig nieuws

Added
apr 7, 2017
Views
519
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Goedkoop auto shortleasen

Wat zijn de kosten om een auto voor een korte periode te leasen? Een veel gestelde vraag die lastig te beantwoorden is. Er moet met veel factoren rekening gehouden worden om deze vraag op de juiste manier te beantwoorden. De kosten van een shortlease auto variëren sterk, afhankelijk van wat de wensen en mobiliteitsdoeleinden zijn.

Veel mensen zijn op zoek naar een goedkope shortlease maatschappij om voor korte periode te beschikken over een shortlease auto. Bij shortlease zit je niet vast aan langdurige contracten en kan in onzekere tijd uitkomst bieden voor bedrijven en particulier. U kunt bijv. als zzp’r snel schakelen op wat er binnen het bedrijf speelt of als particulier voor zes maanden een auto shortleasen om bij uw tijdelijke werkplek te komen.

Voorbeelden van goedkope shortlease auto’s zijn de Kia Picanto of de Citroën. Ook hier speelt de wens van de klant een grote rol. Wil de klant een voordelige een voordelige stadsauto? Dan is de Volkswagen Move Up een prima keus. Deze auto is al bijv. al leverbaar vanaf 14% bijtelling.

Er zijn meerdere partijen in Nederland die goedkope shortlease opties bieden. Aangezien elke partij zijn eigen USP’s (Unique Selling Points) heeft, is het de moeite waard om eerst onderzoek te doen en verschillende partijen de vergelijken. Is de auto direct inzetbaar? Zijn er bij opzeggen hoge boetes of afkoopsommen? Is er breng en haalservice? Als je een shortlease contract tekent wil je natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 5 + 4 =

© 2017 allesoverautorijden.nl