Alles wat je moet weten over het importeren van een auto uit België Overig nieuws

Added
mei 10, 2017
Views
532
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Het is goed mogelijk dat je in België een auto vindt die aansluit bij jouw wensen. Het importeren is eenvoudig, de prijzen zijn er gunstig en de auto’s zijn er vaak luxer. Er komen importkosten, vervoerkosten en de BPM bij maar vaak is dat nog steeds goedkoper dan een auto uit Nederland. Het kopen van de auto gaat anders dan in Nederland. Je ontvangt namelijk altijd een car-pass met kilometerhistorie en de koop komt met een verplichte technische keuring. Bovendien hoef je niet naar een postkantoor om een auto over te laten schrijven. De documenten die je mee krijgt zijn: kentekenbewijs deel 1 en 2, car-pass, keuringsbewijs, factuur en een certificaat van overeenstemming.

De service van Easy Import

Het importeren vraagt enkele aandachtspunten waar Easy Import mee kan helpen door professionele kennis. Je vindt hier twee type pakketten. Een doe het zelf pakket houdt in dat Easy Import het importkenteken, papierwerk en de BPM aangifte regelt en dat je zelf naar de RDW keuring gaat en de BPM aangifte indient. Het doe het samen pakket houdt in dat je de auto met importkenteken aflevert en Easy Import regelt het Nederlands kenteken. Easy Import biedt ook een vrijblijvende kostenberekening inclusief BPM indicatie wanneer je een auto advertentie stuurt.

Zo haal je de auto naar Nederland

Een optie is om zelf met de auto te rijden, het is wel goed om er rekening mee te houden dat je alleen WA verzekerd bent. Een andere optie is om verzekerd transport in te schakelen, het kost je zelfs niet veel meer dan de kosten voor zelf rijden. Eenmaal in Nederland is het zaak om er een Nederlands kenteken op te laten zetten bij het RDW. Mocht je gebruik maken van het doe het samen pakket dan voert Easy Import de auto voor je in.

Kijk op http://easyimport.nl/auto-importeren-belgie/ voor meer informatie.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 1 + 4 =

© 2017 allesoverautorijden.nl