Lang parkeren luchthaven Zaventem Overig nieuws

Added
aug 16, 2017
Views
479
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

De luchthaven bij Brussel wordt officieel Brussel Airport genoemd maar is in de volksmond beter bekend als luchthaven Zaventem. Oorspronkelijk wordt de omgeving rond de luchthaven al gebruikt sinds de eerste wereldoorlog. Het duurde nog tot de jaren ’50 tot de groei echt toenam. Nieuwe gebouwen, extra start en landingsbanen zorgde voor een grotere capaciteit. Door de jaren heen groeie luchthaven Zaventem gestaag, de laatste jaren werden zelf pasagiers records verbroken met meer dan 20 miljoen passagiers per jaar. De toekomst zal uitwijzen tot hoever de luchthaven kan doorgroeien, recent werden plannen getoond die rekening houden met een exponentiele groei over de komende jaren.

Parkeren
Indien u ervor heeft gekozen heeft om te vliegen vanaf luchthaven Zaventem bied het wellicht uitkomst om eens uit te zoeken waar u kunt parkeren. De gemiddelde parkeerkosten zijn over het algemeen toch een grote kostenpost die een aardige deuk in het vakantie budget slaan. Natuurlijk beschikt de airport zelf over offciele parkeergelegenheden, echter zijn deze vaak erg prijzig vergeleken met een aantal goede alternatieven. Zo bestaan er naast de offciele airport parkings nog een aantal goede zelfstandige parkeeraanbieders. Deze parkeerplaatsen bevinden zich vaak op een paar honderd meter tot een enkele kilometers van de airport en worden 24/7 bewaakt.

Parkeervergelijker
Ziet u door de bomen het bos niet meer? Parkingbijzaventem helpt u bij het kiezen van de juiste parking. Op deze website kunt u eenvoudig alle aanbieders vergelijken. Op de homepage kunt u aangeven waar uw parkeerplaats aan moet voldoen. Eerst vult u het aantal dagen in dat u op vakantie gaat. Daarna is optioneel te kiezen voor een aantal extra opties, deze bestaan uit: overdekt parkeren, shuttle bus, valet service. U kunt aanklikken van welke service u eventueel gebruik wilt maken. De volgende stap is het vergelijken van prijzen. In een handig overizcht worden alle parkeerplaatsen vergeleken die aan uw wensen voldoen. Een bijkomend voordeel is dat de parkings al zijn beoordeeld door klanten die u voor zijn gegaan, zo komt u nooit voor verassingen te staan. Eenmaal de juiste gevonden? U kunt meteen doorklikken naar de website van de betreffende parking en uw boeking maken. U zult een bevestiging per e-mail ontvangen met alle gegevens.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 7 + 5 =

© 2017 allesoverautorijden.nl