Zorg voor antislipmatten in je auto Overig nieuws

Added
feb 26, 2018
Views
555
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Misschien ken je het wel, je rijdt in je auto en bij de eerste de beste bocht schuiven al je spullen van de ene naar de andere kant. Dit kan een zonnebril of portemonnee op je dashboard zijn of tassen/koffers die je in de kofferbak hebt neergezet. Erg vervelend, want het kan je spullen beschadigen of in het ergste geval zelfs kapot maken. Dit willen we natuurlijk voorkomen en om dit te voorkomen zijn speciale antislipmatten voor in de auto gemaakt.
Het assortiment met antislipmatten voor in de auto is ruim. Op een website zoals www.antislipmatkopen.nl vind je ze allemaal. Het gaat om matjes voor op je dashboard, zodat brillen, portemonnees, kaartjes, telefoons etc. niet meer, of minder snel zullen verschuiven. De matjes zijn in een standaard afmeting verkrijgbaar. Ook zijn er speciale rollen matjes die je voor zowel je dashboard als voor andere doeleinden kunt gebruiken. Deze rollen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De antislip matten op rol zijn gemakkelijk op maat te knippen/snijden. Ook wanneer je een speciale vorm wilt, zoals een ronde vorm, is dit gemakkelijk te knippen met een schaar of te snijden met een mesje.

Antislipmat kofferbak
Tijdens het rijden zal je vast wel eens gemerkt hebben dat ook spullen die je achterin hebt gezet van plaats zijn veranderd tijdens de rit. Dit kan erg vervelend zijn, zeker wanneer het je boodschappen zijn, met bijvoorbeeld eieren, die tijdens de rit gesneuveld zijn. Ook wanneer je een leuk geschenk voor jezelf of een ander hebt gekocht zoals een glazen vaas is het natuurlijk erg jammer als deze tijdens de rit niet onbeschadigd blijft. Om verschuiving in de kofferbak van je auto te voorkomen bestaan er speciale antislipmatten voor in de kofferbak. Dit is handig voor koffers, tassen en boodschappen, maar ook wanneer je je hond wel eens meeneemt achterin de auto, is dit voor de hond erg fijn want hij of zij zal minder snel uitglijden en een stabielere rit hebben.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 4 + 2 =

© 2017 allesoverautorijden.nl