Reclame maken met je lesauto? Zeg het met autostickers! Overig nieuws

Added
mei 31, 2018
Views
885
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Een bedrijfsauto wordt wel eens een ‘rijdend visitekaartje’ genoemd. Voor lesauto’s gaat dat zeker op. Met de juiste autostickers worden dagelijks veel potentiele klanten bereikt. En daar hoef je als rijschoolhouder alleen maar je werk voor te doen: rijden.

Als gemiddelde rijschoolhouder rij je zo’n 65.000 kilometer per jaar met een lesauto. Tijdens die kilometers kom je veel potentiele klanten tegen. Hoe val je dan zo goed mogelijk op? Juist! Met de goede autostickers. Hiermee zorg je ervoor dat je je onderscheidt.

De ‘L’ als sticker

Het belangrijkst aan een lesauto? De welbekende ‘L’ natuurlijk. Die is logischerwijs verplicht. Maar dat hoeft niet altijd een bordje bovenop de auto te zijn. Sterker nog: die zie je steeds minder. De meeste rijschoolhouders kiezen tegenwoordig voor een ‘L’ in stickervorm. En dat mag: als hij maar goed zichtbaar is.

Rijdend reclame maken

Naast de verplichte kost is het mogelijk om met lesauto’s heel gericht reclame te maken. Slimme rijschoolhouders zien dat in en delen bijvoorbeeld hun aanbiedingen direct met autostickers op hun lesauto. Dat is zeer effectieve reclame. Zeker als je ervan uit gaat dat lesauto’s veel regionaal en zelf lokaal actief zijn. Naamsbekendheid is dan snel opgebouwd. Ouders en hun kinderen die zich oriënteren, hebben rijles sowieso al in hun achterhoofd. Elke keer als de lesauto voorbijkomt denken ze weer even aan het bedrijf van de lesauto die voorbijkomt. Als je er dan ook nog eens voor zorgt dat ze duidelijk zien hoe ze contact kunnen opnemen of meer informatie kunnen aanvragen, is de eerste stap richting een nieuwe klant al gezet.

Tijdelijke acties? Verwijderbare stickers

Een autosticker moeilijk te verwijderen? Welnee, dat is zeker niet met alle stickers zo. Sterker nog: er bestaan voldoende autostickers die juist heel makkelijk weer te verwijderen zijn. Dat is ideaal voor tijdelijke acties. Speciale snelcursussen in de zomermaanden? Een open dag? Gratis theorielessen? Noem het maar op. Met verwijderbare stickers geef je je speciale actie tijdelijk extra aandacht. Zo val je nog net even iets meer op. En dat is, in combinatie met je permanente stickers, al werkend reclame maken zonder dat je er veel extra’s voor hoeft te doen. Instappen maar!

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 1 + 8 =

© 2017 allesoverautorijden.nl