Goedkope premies op bedrijfswagenverzekeringen Auto en Vakantie

Added
okt 25, 2018
Views
342
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Een bedrijfswagenverzekering sluit je af voor een auto van de zaak. Als eigenaar van een onderneming kun je belastingvoordelen halen met deze verzekering. Met een zakelijke bedrijfswagenverzekering kun je ervoor kiezen om de BTW te laten verrekenen, zodat je een nog goedkopere premie krijgt.

Je kunt ook een verzekering afsluiten voor alle motorrijtuigen die je voor personeel beschikbaar hebt gesteld. Zo kunnen zij altijd hun werkzaamheden uitvoeren zonder zich zorgen te maken over het papierwerk.

Een bedrijfswagenverzekering kun je afsluiten voor voertuigen met een grijs kenteken. Een grijs kenteken herken je het snelst doordat de eerste letter met een B of een V begint. Een zakelijke auto heeft dus bijvoorbeeld kenteken 12-VJK-5.

Verschillende soorten bedrijfswagenverzekeringen

Onder bedrijfswagens wordt verstaan: het hele wagenpark van een onderneming. Zo kun je onder andere een bestelautoverzekering afsluiten als je dit soort auto’s in je wagenpark hebt staan. Let op: je moet meer dan 5.000 zakelijke kilometers per jaar rijden met de bestelauto om in aanmerking te komen voor een bedrijfswagenverzekering.

Woon-werkverkeer telt niet mee als zakelijk kilometers, maar als particuliere kilometers. Koeriers, lesauto’s, taxi’s en uitzendbureaus moeten altijd een aparte zakelijke verzekering afsluiten.

Ook vrachtwagenverzekeringen vallen onder de noemer verzekeringen voor bedrijfswagens. Met een vrachtwagenverzekering verzeker je niet alleen de trucks zelf: ook trailers en bestelauto’s zwaarder dan 3.500 kilogram kun je verzekeren als vrachtwagen.

Vergelijk altijd eerst de goedkoopste verzekeringen

Om de beste verzekering voor jou te vinden is het belangrijk om de goedkoopste bedrijfswagenverzekering te vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en de best dekkende verzekering voor de beste premie krijgt. Want we willen natuurlijk allemaal de beste prijs-kwaliteitverhouding op onze verzekering.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 4 + 3 =

© 2017 allesoverautorijden.nl