Op een veilige manier een Tweedehands auto kopen bij Bynco Auto en Vakantie

Added
okt 29, 2018
Views
324
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Bij Bynco kunt u eenvoudig een Tweedehands auto kopen. Volledig online heeft u de keuze uit diverse modellen. U kunt aan de linkerzijde aangeven wat uw wensen zijn, en wij zoeken het verder voor u uit. Alles kan vanuit uw vertrouwde omgeving geregeld worden. Op onze website staat duidelijk aangegeven hoe dit alles in zijn werk gaat. U kunt ons bereiken voor eventuele vragen of advies bij de aanschaf van een tweedehands auto.

Wist u dat wij Thuiswinkel gecertificeerd zijn?

U kunt dus met een veilig gevoel bij ons een Tweedehands auto kopen. Bekijk onze reviews en lees hoe klantvriendelijk wij zijn. Ook de betaling verloopt op een veilige manier via de bank. Via IDEAL kunt u een bedrag van maximaal €50.000 euro overmaken. De betaling verloopt vervolgens via een derdengeldenrekening. Daar wordt uw betaling veilig bewaard totdat er een overeenkomst plaatsvindt.

Wilt u uw auto inruilen? Geen probleem!

Bij het inruilen van uw auto, zit u bij Bynco nergens aan vast. Wij doen u gratis een inruilvoorstel en u maakt vervolgens zelf de keuze. Wilt u graag een nieuwe Tweedehands auto kopen? Om het zo aantrekkelijk mogelijk voor u te maken, hebben wij 2 partners die onafhankelijk van elkaar een bod van uw inruilauto uitbrengen. Zo kunnen wij de inruilwaarde van uw auto verrekenen met de aanschafprijs van een nieuwe tweedehands auto. Ook hoeft u niet langs te gaan bij andere kopers. U kunt dit volledig online aanvragen. En wij doen de rest.

Welke stappen moet ik doorlopen bij het inruilen van mijn auto?

Om een zo aantrekkelijk mogelijk bod te krijgen voor uw inruilauto, is het belangrijk veel informatie te geven. In welke staat is uw auto? Maak tenminste 5 foto’s van uw auto uit verschillende hoeken genomen. Vul wat gegevens in, zoals het kenteken en de kilometerstand. Dit kunt u zelf nog uitbreiden door de opties van uw auto te benoemen. Ook persoonlijke gegevens zijn belangrijk. Binnen 24 uur krijgt u van ons bericht, welke bieding wij van onze partner hebben mogen ontvangen. Bij de inruil nemen wij uw inruilauto mee terug en krijgt u de nieuwe tweedehands auto mee naar huis.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 9 + 8 =

© 2017 allesoverautorijden.nl