Autolening in België Auto en Vakantie

Added
jun 4, 2019
Views
392
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Nieuwtje

Wat je moet weten over het leasen van een auto

Je wilt na al die tijd de benenwagen en de fiets te hebben gebruikt eindelijk overschakelen naar een auto. Dan heb je nog het dilemma welke auto, uit welk jaar, wat voor type, welke kleur etc. etc. Het is een hele klus om de perfecte auto uit te kiezen. Maar, wil je die dan ook meteen kopen of lease je die liever? In dit artikel word je alles vertelt wat je moet weten over het leasen van een auto.

Private lease: wat is het precies?

Het leasen van een auto betekent dat je een auto in principe leent. Je leent een auto van de leasemaatschappij voor een bepaalde periode en prijs. Private leasen is dat je een maandelijks bedrag betaald aan een maatschappij en zij geven in ruil daarvoor een auto. Het kan zijn dat je niet het geld hebt om te leasen. Je kan je auto financieren. Je leent in principe geld om die auto te kunnen leasen.

Wat zijn de voordelen van een private lease?

Er zijn meerdere voordelen van het leasen van een auto. Zo heb je vaste maandelijkse kosten en ben je er zeker van dat er geen onverwachte kosten zijn. Door te leasen worden als je kosten voor reparaties en andere onverwachte kosten gecoverd. Nadat je leaseperiode is afgelopen kan je de auto zo weer inleveren zonder gedoe.

Wat zijn de nadelen van een private lease?

Door een private lease aan te gaan zit je vast aan maandelijkse kosten voor een langere periode. Je gaat dus een financiële verplichting aan. Je zit vast aan maandelijkse kosten. Ook het feit dat de auto nooit echt van jou zal zijn. Dat betekent dat de restwaarde van de auto ook dus niet van jou zal zijn.

 

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 2 + 9 =

© 2017 allesoverautorijden.nl