Auto en vakantie Auto en Vakantie

Added
nov 17, 2020
Views
538
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Laden...
Nieuwtje

Nieuw uiterlijk  voor mijn auto met grill en side steps

Weet je na een tijdje ben je gewoon uitgekeken op iets. Qua uiterlijk. Daar is de hele mode industrie toch op gebaseerd? Je hebt een shirt of broek. Die op zich nog prima functioneert. Maar je wordt er niet echt enthousiast meer van. Of de plastische chirurgie vakgebied. We willen het uiterlijk altijd optimaliseren. Voor ons eigen uiterlijk, huisdieren en andere producten en bezit dat ons dierbaar is, waaronder natuurlijk de auto! Zo ook voor mij. Ik ga niet aan mezelf sleutelen. En mijn hond laat ik ook met rest. Mijn vrouw ziet er al prima uit van zichzelf puur natuur! Maar mijn auto, om de zoveel jaar sleutel ik aan het uiterlijk van mijn bolide. Voor de goede orde ik ben bezitter van een Opel. Enfin, dit jaar heb gekozen voor een nieuwe grill. Dat is een onderdeel aan de voorkant van de auto, de snoet van de Opel als het ware. Ik vond ze online hier: https://www.carstyle.nl/exterieur.html/grill.html. Ik heb lang gezocht maar nergens goedkoper. Sowieso was het lastig om een grill te vinden die ik a) mooi vind, en b) die geschikt is om aan te brengen op mijn auto. Want je moet echt specifiek voor jouw auto model een grill vinden anders gaat niet werken. Daarnaast heb ik dan gelijk erbij besteld side steps die kan men vinden hier: https://www.carstyle.nl/carstyle-nl/exterieur.html/side-steps.html. Die geven een wat vlotter uiterlijk aan de zijkant van de auto. Ik heb alles zelf geïnstalleerd. Ik had de auto onderdelen binnen een dag of twee binnen best wel snelle verzending t.o.v. andere auto onderdelen verkopers waar ik in verleden afnam. De service was ook top bij een paar vraagjes die ik had kreeg ik gedetailleerde antwoorden. Gasten van Carstyle.nl weten waar ze het over hebben. Al met al weer een positieve ervaring dus.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 7 + 5 =

© 2017 allesoverautorijden.nl