10 populaire auto-aanpassingen Auto en Vakantie

Added
jun 10, 2021
Views
341
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Laden...
Nieuwtje

Sommige auto-aanpassingen zijn gewoon cosmetisch, maar andere hebben invloed op de prestaties van een auto.

Autoliefhebbers in de hele VS brengen aanpassingen aan hun auto aan. Sommige zijn gewoon cosmetisch, maar anderen hebben invloed op de prestaties van de auto. Er zijn tal van auto-aanpassingen die totaal onschadelijk zijn, maar anderen zijn waarschijnlijk de eigenaar van de auto te krijgen met een bekeuring en boete, omdat de wijziging is niet echt legaal op straat.

Als u nieuw bent bij het idee van het wijzigen van uw auto, kunt u worden verrast om te leren dat sommige cosmetische verbeteringen kunt u aan de verkeerde kant van de wet, maar er zijn tal van prestatie-upgrades die zijn geen probleem op alle. Hier zullen we kijken naar een aantal van beide. We beginnen met de legale. (Natuurlijk moet je de wetten in uw staat te controleren, omdat ze kunnen variëren).

1. Schorsing Upgrades

Zolang je binnen de limieten van je staat blijft voor rijhoogte aanpassingen, is een aftermarket ophangsysteem volledig legaal. Bovendien kan de juiste aftermarket veersysteem zijn een geweldige manier om de prestaties van uw auto te upgraden. Als het goed gedaan, zal uw auto te behandelen veel beter, en u (of een gekwalificeerde winkel) kan zelfs afstemmen van de schorsing aan de auto te optimaliseren voor de manier waarop je rijdt. Of u nu uw auto racen of je gewoon wilt dat uw woon-werkverkeer een beetje aangenamer, een goede schorsing systeem is aantoonbaar de moeite waard de investering.

2. Turboladers en Superchargers

Het toevoegen van een turbocharger of supercharger aan uw auto is een andere populaire prestatie-modificatie. Deze apparaten “boost” uw motor door het forceren van meer lucht, waardoor meer vermogen. In tegenstelling tot lachgas (zie nummer 1 in illegale mods), echter, turbochargers en superchargers zijn legaal, zolang ze niet leiden tot uw auto te falen van uw staat emissiecontrole of veiligheidsinspectie. Laten we eens kijken naar Californië, dat is de strengste staat als het gaat om vervuiling normen voor voertuigen. Zelfs in Californië, zolang u uw emissiesysteem niet wijzigen, uw upgrades zijn gecertificeerd voor gebruik in de motor van uw auto, en je voorbij de staat smog controle, je bent goed om te gaan. Tip: https://www.extremecarstyling.nl/remus

3. Sport Zetels

Stoel upgrades zijn populair auto modificaties, of u nu een beginnende racer of u wilt gewoon om te kijken als een. Een set van sport zetels ziet er cool uit, en als je de juiste kiest, kunnen ze veel comfortabeler en ondersteunend dan de voorraad van uw auto stoel. Sport zetels kunnen zelfs helpen verbeteren van uw rijpositie. Veel fabrikanten van de werkelijke race-stoelen waarschuwen kopers dat ze niet geschikt zijn voor straatauto’s, vooral omdat raceauto stoelen zijn ontworpen om te worden gebruikt met race harnassen, die niet legaal zijn voor gebruik als een alternatief voor de fabriek van een auto veiligheidsgordel. Sommige fabrikanten, zoals Recaro, maken echter sportstoelen die legaal zijn voor straatgebruik. Zorg er gewoon voor dat u uw fabrieksgordel kunt gebruiken en dat de installatie geen van de airbags van uw auto onklaar maakt.

Stoel upgrades, zoals deze sportzetels, kunnen veel comfortabeler en meer ondersteunend zijn dan de voorraadzetels van uw auto.

4. Lakwerk

Een aanstootgevende laklaag is misschien een misdaad tegen de goede smaak, maar het is niet echt een misdaad. Over het algemeen kun je je auto spuiten zoals je wilt, of een soortgelijk effect krijgen met een vinyl wrap, zolang het er maar niet uitziet alsof je de politie of een hulpverleningsvoertuig probeert na te doen. Er zijn echter een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het overspuiten van uw auto. Het is duur om een auto door een professional te laten overspuiten, en het is een tijdrovende klus om het zelf te doen. Als u besluit om uw auto thuis te verven, controleer dan uw plaatselijke vervuilingsverordening om er zeker van te zijn dat u niet wordt bekeurd voor de verf en chemische dampen. Uitgelicht: https://www.extremecarstyling.nl/wagner-tuning

5. Raam tint

Sommige staten hebben zeer strikte wetten betreffende window tint. In Illinois, bijvoorbeeld, moet een bestuurder een gedocumenteerde medische aandoening hebben om weg te komen met een getinte voorruit of zijruit. Veel andere staten hebben wetten in de boeken die tint beperken die reflecterend is of die het onmogelijk maakt om in de auto te kijken. Echter, als je echt wilt getinte ramen, kunt u wegkomen met ten minste een beetje tint in de meeste staten. Getint glas wordt gemeten op basis van het percentage licht dat nog door de ruiten komt, en staten die getint glas niet verbieden, geven meestal een reeks toegestane percentages aan.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 1 + 4 =

© 2017 allesoverautorijden.nl