Auto huren Curaçao 2 Auto en Vakantie

Added
jun 10, 2021
Views
348
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Laden...
Nieuwtje

Onafhankelijk van anderen Curaçao verkennen met een huurauto

Curaçao is een fantastisch eiland voor een heerlijke tropische vakantie. Lekker bakken op het strand, zwemmen in de warme zee en heerlijk eten en drinken in een van de vele Beach clubs, is wat dit eiland voor veel Nederlanders een stukje hemel op aarde maakt. Naast de vele toeristen die het eiland jaarlijks trekt, zijn er ook honderdduizenden Nederlanders die familie op het eiland hebben wonen en daarom het eiland bezoeken. Het eiland is ongeveer vierhonderd vierkante kilometer groot en er zijn tal van bijzondere plekken te ontdekken en te bezoeken. Om dit op je gemak te doen en niet afhankelijk te zijn van anderen met betrekking tot het vervoer, is het aan te raden om een huurauto te boeken, zodat je kan gaan en staan waar en wanneer je maar wil. Tip: https://huurauto-curacao.com/

 Rijden op Curaçao is relatief eenvoudig

Soms is het voor mensen best spannend om op een vreemde plek auto te rijden in een auto die ook nog eens niet van jezelf is. Op Curaçao is het over het algemeen zeer prettig rijden en is angst ook zeker onnodig. Natuurlijk is het wegennet niet hetzelfde als in Nederland en zijn er ook op de weg en in het rijgedrag verschillen, maar het Caraïbische verkeer is een stuk minder gehaast en hectisch dan dat we het in Nederland gewend zijn. Het tempo ligt aanzienlijk lager in de auto op Curaçao en bovendien zijn de meeste huurauto’s ook nog eens automatisch geschakeld, wat het rijden nog eenvoudiger maakt. Op Curaçao wordt er net als in Nederland rechts gereden en zijn in principe de verkeersregels op een enkele uitzondering na hetzelfde.

Uitgelicht: https://huurauto-curacao.com/autos/

Een huurauto regel je online vanuit huis voor vertrek

Tegenwoordig gaan steeds meer dingen digitaal en online. Dit zien we ook terug in de verhuurbranche. Wanneer je op Curaçao een auto wil huren kun je dit voortijdig via het internet doen. De aanbieders van huurauto’s zijn vooral internationale verhuurbedrijven met een pick-up- of drop off-point op het vliegveld, zodat je vanaf huis je huurauto al kan boeken en alle administratie kan regelen en je op de bestemming aangekomen je direct in de auto kan stappen en naar je accommodatie kan rijden. Vrijwel alle verhuurbedrijven bieden diverse mogelijkheden aan met betrekking tot het eigen risico en verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om de verzekering van de auto bij een eventueel ongeval of pech. Uiteraard heeft de keuze van de dekking uiteindelijk invloed op de prijs die je betaalt voor de auto.

FEATURES

Laat een bericht achter

Test: Wat is het antwoord van 4 + 1 =

© 2017 allesoverautorijden.nl